Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies) produktų krepšelio formavimui bei tinkamam šios svetainės funkcionavimui. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus, bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Sutinku uždaryti

Namo statyba Joris

Statybų eiga ir dokumentai

Sklypo išsirinkimas ir įsigyjimas

Sklypo vieta yra vienas esminių dalykų, nustatančių sklypo ir būsimo namo vertę

Perkant sklypą reikia įvertinti:

  •        Koks susisiekimas su miestu?
  •        Kokia privažiavimo kelių būklė statybiniai technikai, statybos laikotarpiu.
  •        Kokios kelio perspektyvos gyvenant žiemą ar rudenį?
  •        Kur yra artimiausia darželis, mokykla. 
  •        Ar kursuoja viešasis transportas?
  •        Kur artimiausia parduotuvė?
  •        Kokia numatoma plėtra, perspektyvos pasirinktame rajone?

Sklypo dokumentai

  •  Nuosavybės dokumentas (atkreipkite dėmesį, koks žemės naudojimo būdas ir pobūdis? Kokie yra sklypo naudojimo apribojimai, servitutai?);
  •  Sklypo planas (svarbu - apsaugos zonos, apribojimai, servitutai per sklypą);
  •  Topo nuotrauka gali ir nebūti;
  •  Detalusis planas (jei jis buvo rengtas, būtina atkreipti dėmesį į pagrindinį ir inžinerinį brėžinius. Jei nebuvo rengtas, pasižiūrėkite pagal sklypo vietovę galiojančius bendruosius, specialiuosius planus. Jų ieškoti reikėtų internetiniame savivaldybės puslapyje, kuriai priklauso jūsų sklypas.
  •  

    Jei pagrindinė žemės naudojimo paskirtis – žemės ūkio

    Pirmiausia reikia būti ar tapti ūkininku. Tai padaroma įsiregistruojant Ūkininkų registre, po to reikia kreiptis į teritorinį žemėtvarkos skyrių ir prašyti parengti kaimo plėtros žemėtvarkos projektą, kuriame būtų nustatytos ūkininko sodybos ribos. Nerengiant detaliųjų planų žemės ūkio paskirties žemėje ūkininkas gali statyti vieną ūkininko sodybą.

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/kokios-yra-ukininko-sodybos-statybos-salygos-165

    Jei parengtas detalus planas netinka, galimas jo keitimas ar koregavimas

    •  Norite pakeisti pagrindinę tikslinę žemės naudojimo paskirtį;
    •  Pageidaujate pakeisti gretimų žemės sklypų ribas ir plotus;
    •  Ketinate sklypą padalinti į kelias dalis, atidalyti iš bendros dalinės nuosavybės ar sujungti su gretimu;
    •  Norite keisti detalų planą, koreguoti detalųjį planą, pakeisti detaliojo plano sprendinius (užstatymo zoną, aukšingumą ir kt.).

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/paslaugos-94/rengiame-teritoriju-planavimo-dokumentus-104

    Sklypo gruntas

    Perkant sklypą svabu įverinti, ar sklype neauga pelkiniai augalai, ar nėra šlapia, ar aplinkinių sklypų atžvilgiu nėra žemiausia sklypo vieta. Labai svarbu išsiaiškinti, koks yra gruntas: pasiklausiti aplinkinių kaimynų (jei yra), numatomoje namo vietoje su kastuvu iškasti 1,2 m duobę ir jei gruntas kelia įtarimų, o rimtai galvojate pirkti sklypą, verta pasidaryti geologinį tyrimą, kuris preliminariai kainuoja apie 290 Є. Nuo to priklauso, kokie pamatai bus projektuojami.

    Jei gruntas prastas, t.y. nėra “kieto pagrindo", pamatai kainuos dvigubai brangiau (gali būti ir brangiau), nei įprasti pamatai. Tokio pobūdžio informaciją būtų geriau žinoti prieš nusiperkant sklypą, nei netikėtai sužinoti pradedant statybas.

    Inžineriniai tinklai

    Inžineriniai tinklai yra vienas esminių dalykų, nustatančių sklypo vertę. Ar yra pažymėti esami tinklai reiktų žiūrėti topografinėje nuotraukoje. Ji turėtų būti daryta ne seniau, nei prieš metus. Joje atkreipkite dėmesį, ar yra tinklų atvadai (kanalizacijos šulinukas, elektros įvadinė dėžutė) įvesti į jūsų sklypą.

    Jei vandentiekis parodytas gatvėje ar kažkur netoliese reiktų pasidomėti kam priklauso tas tinklas, ir ar bus galima prie jo prisijungti. Pagrindinis dalykas yra, ar tinklai topografinėje nuotraukoje, pažymėti kaip esami ar detaliajame plane ar kitokiame projekte kaip projektuojami ar planuojami tinklai. Jei inžineriniai tinklai projekte planuojami ar projektuojami, reiktų pasidomėti, kada planuojamas realus inžinerinių tinklų atvedimas ir, kas jį finansuoja (nes, tai gali būti ir po 20 ar daugiau metų, jei nenumatoma miesto, miestelio plėtra į tą pusę, kur yra jūsų sklypas).

    Jeigu perkate sklypą be inžinerinių tinklų - ši dalis jums mažiau aktuali, tik verta pasidomėti, kokios perspektyvos laukia pasirinktos vietovės. Tada visą dėmesį sutelkti į elektros įvadą į sklypą. Jei jo nėra prie sklypo ribos, pasidomėkite, kur arčiausiai yra transformatorinė. Jeigu jos nėra - domėkites elektros įvedimo projektu, terminais. Geriausia tai daryti elektrą tiekiančioje įmonėje. Jeigu elektros nėra, pagalvokite, kaip gaminsite elektrą statybos metu, ar įmanoma statybos laikotarpiui laikinai pasijungti elektrą. Jeigu vandentiekio ir kanalizacijos tinklai tik planuojami, tada reiktų naudotis vietiniais inžineriniais tinklais - šachtiniu šuliniu ar giluminiu gręžiniu,nsertifikuota nuotekų kaupimo talpa, ir, jei yra galimybė suprojektuoti vietinius valymo įrengimus (tai padaryti paprasčiau kai šalia sklypo yra upelis, melioracijos griovys, sklypas didesnis nei 15 arų, kai tai numatyta detaliajame plane). Dujotekis rečiausiai pasitaikantis inžinerinis tinklas. Dujų tiekimo įmonėje pasidomėkite. kur yra artimiausia dujų atšaka (jei pardavėjas sako,kad dujos šalia) ir, kiek kainuos įvadas į jūsų namą.

    DRENAŽINIAI vamzdžiai labai dažnai pasitaiko rajoniniuose sklypuose. Tą matysite tik topo nuotraukoje, o jei jos nėra, informacijos galite gauti melioracijos skyriuje arba savivaldybėje pagal jūsų sklypo buvimo vietą. Jeigu drenažas yra - reikia atkreipti dėmesį: koks diametras ir ar jis neina per numatomos statybos vietą. 125 mm ir didesnio diametro drenažą paprastai draudžiama naikinti, o apvedimai brangiai kainuoja, bet jie būtini. Patikslintos drenažo linijos apsaugos zona - 5 m, projektinės -15 m.

    Apsaugos zonoje statyti negalima, bet galima patikslinti, o patikslinus drenažo vietą nežinia į kurią pusę ji pasistums.

    Jei visus punktus įvertinote ir ruošiatės pirkti sklypą prieš pasirašydami pirkimo sutartį įvertinkite ar viskas, kas yra žadama pardavėjo yra įtraukta į sutartį. Taip pat darbų atlikimo terminai ir atsakomybė.

    Kaip išsirinkti namo projektą?

    Sklypo orientacija pagal pasaulio kryptis

    Optimaliausia, kai įmanoma namo garažą ar automobilio stoginę suprojektuoti iš šiaurinės pusės, o, pavyzdžiui, miegamuosius iš rytinės ar vakarinės pusės, svetainę iš pietinės ar vakarinės pusės ir t.t. Tada į visas gyvenamąsias patalpas saulė pro langus pateks skirtingu laiku. Tačiau tai projektuojama individualiai pagal sklypo padėtį bei užsakovo pageidavimus.

    Plačiau: Ar pasirinktas namo projektas tinka Jūsų sklypui pasaulio šalių atžvilgiu?
    https://www.namuprojektas.lt/private/uploads/images/projektavimo_eiga/NPS_SHOP_PASAULIO_SALIU_SCHEMA.jpg

    Ar pasirinktas namo projektas telpa Jūsų sklype, ar išlaikomi norminiai atstumai?

    Linkas paveiksliukas su atstumais

     

    Projektuojamas statinys statybos sklype turi būti pozicionuojamas taip, kad nebūtų pažeisti gretimų sklypų savininkų ar naudotojų pagrįsti interesai. Privaloma atsižvelgti į sklypo matmenis, užstatymo ribą, minimalius leistinus atstumus, pateikiamus žemiau, nustatytus statybos techniniais reglamentais bei kitais norminiais teisės aktais.

    Planuojate savo namo statybą, tačiau turite dvejonių?

    Siūlome įsigyti patikusio kartotinio projekto skaitmeninį maketą – 3D modelį, kuriame jūs galėsite: matuoti, sukinėjant apžiūrėti namą iš visų pusių, apžiūrėti namo vidų, planuose ar fasaduose žymėtis norimus projekto pakeitimus ir t. t., taip galėsite galutinai apsispręsti ir priimti sprendimą – kad Jūsų pasirinktas namo projektas visiškai atitinka visos šeimos poreikius ir lūkesčius.

    Video (3D modelis: DWF + PDF)

    PASIRINKTO PROJEKTO 3D MODELIO TURINYS Kaina: € 219

    Pastaba: kreipiantis į mus vėliau ir užsakant projekto architektūrinę – konstrukcinę dalį 3D modelio kaina išskaičiuojama (t. y.: 1850eur – 219 eur = 1631 eur)

    Namo statybos orientacinė kaina

    Patikusio projekto įsigijimas

    Kai tvirtai apsisprendžiate, kad pasirinktas projektas Jums patinka – galite įsigyti kartotinio projekto architektūrinę – konstrukcinę dalį, kurioje pateikiami: aukštų, pamatų, perdangos, denginių, gegnių, stogo ir kt. planai, pjūviai, detalės, mazgai, medžiagų kiekių žiniaraščiai ir t. t. Atlikę jūsų norimus projekte pakeitimus ir įvertinę ar pasirinktas namo projektas telpa į jūsų sklypą ir tinka pagal pasaulio šalis pateiksime komercinį namo statybos pasiūlymą.

    Video (architektūrinės – konstrukcinės bylos sudėtis)

    PASIRINKTO PROJEKTO ARCHITEKTŪRINĖS - KONSTRUKCINĖS DALIES TURINYS 1850+PVM Energinio efektyvumo vertinimas 250 € + PVM

    Jei norite koreaguoti namo projektą

    Užpildykite techninę užduotį, kurioje nurodysite norimus kartotinio projekto pakeitimus ar įsigykite patikusio kartotinio projekto skaitmeninį maketą – 3D modelį ir jame nurodykite visus norimus pakeitimus.

    Parsisiųsti - Techninė užduotis (kartotinam projektui)

    Nerandate namo projekto? Užsisakykite individualaus dizaino projektą
    Užpildykite techninę užduotį, kurioje nurodysite norimus namo kriterijus ir pageidavimus individualaus dizaino projektui.

    Parsisiųsti - Techninė užduotis (individualus projektas)

    Gavę reikiamą informaciją – pateiksime projektavimo paslaugų pasiūlymą. Visi mūsų namų projektai yra apdrausti civiliniu projektuotojo draudimu.

    Namo projektas su statybos leidimu kaina

    Kartotinis namo projektas 1850 + pvm

    Energinio naudingumo projektavimas (A klasė): 250 eur + pvm (standartinėmis kartotinio projekto medžiagomis).

    Techninio darbo projekto parengimas ir suderinimas iki statybos leidimo: 1400 eur +pvm (su sklypo vietiniais nuotėkų ir vandentiekio tinklais ir elektros įvadu).

    Jungiantis prie vietos centralizuotų tinklų reikalinga VN dalis: 350 eur + pvm.
    Norint įsirengti artezinį gręžinį būtinas jo projektas: 350 eur + pvm.

    Priklausomai, nuo sklypo specifikos galimos papildomos išlaidos, jei nėra privesta elektra, nėra suformuotos įvažos ir pan.
    Viso 1850+250+1400=3500+pvm

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/projektavimo-eiga-ir-dokumentai-317

    Sąmatų sudarymas

    Jeigu jau turite namo projektą ir nesvarbu ar jį padarėme mes, ar ne, bet ieškote, kas atliks statybos darbus Vilniuje, Šiauliuose ar Vilniaus, Šiaulių rajone – kreipkitės į mus! Pagal pateiktą projektą mes sudarysime išsamią darbų ir medžiagų sąmatą. Mūsų sudaromoje sąmatoje atsispindės realios medžiagų kainos be jokio papildomo antkainio. Konsultuojame sprendžiant visus su sąmata iškilusius klausimus. Skaičiavimai atliekami kompiuterine programa Pro Sama5G.

    Statybos eiga

    Pasiruošimas statybai, ką reikia žinoti?

    Naujų statinių statybos statybviečių ruošimo darbai yra:

    - teritorijos valymas (esamų statinių griovimas, komunikacijų perkėlimas, medžių ir krūmų pjovimas bei kelmų rovimas, dirvožemio nukasimas);

    - teritorijos aptvėrimas (jei reikia);

    - apsauga nuo paviršinio ir gruntinio vandens;

    - geodezijos darbai statybvietėje;

    - laikinųjų ir nuolatinių kelių tiesimas, buitinių patalpų ir kitų laikinųjų pastatų statyba, laikinųjų inžinerinių tinklų tiesimas;

    - gamtosaugos darbai.

    • pasiruošimas statybai

    Pamatai

    Mūras

    Stogas

    Apšiltinimas Langai, lauko durys, garažo vartai

    Fasadai

    tinklų įvedimas į statinį

    Lauko aplinkos darbai 

    Namų pridavimas, statybos užbaigimas

    Namų projektai, statyba

    Reikia pagalbos?
    O gal turite klausimų?

    Jus aptarnaus įmonės konsultantas

    Palikti žinutę
    Reikia pagalbos?

    Statybų eiga ir dokumentai

    Namo statyba Joris

    Statybų eiga ir dokumentai

    Sklypo išsirinkimas ir įsigyjimas

    Sklypo vieta yra vienas esminių dalykų, nustatančių sklypo ir būsimo namo vertę

    Perkant sklypą reikia įvertinti:

    •        Koks susisiekimas su miestu?
    •        Kokia privažiavimo kelių būklė statybiniai technikai, statybos laikotarpiu.
    •        Kokios kelio perspektyvos gyvenant žiemą ar rudenį?
    •        Kur yra artimiausia darželis, mokykla. 
    •        Ar kursuoja viešasis transportas?
    •        Kur artimiausia parduotuvė?
    •        Kokia numatoma plėtra, perspektyvos pasirinktame rajone?

    Sklypo dokumentai

  •  Nuosavybės dokumentas (atkreipkite dėmesį, koks žemės naudojimo būdas ir pobūdis? Kokie yra sklypo naudojimo apribojimai, servitutai?);
  •  Sklypo planas (svarbu - apsaugos zonos, apribojimai, servitutai per sklypą);
  •  Topo nuotrauka gali ir nebūti;
  •  Detalusis planas (jei jis buvo rengtas, būtina atkreipti dėmesį į pagrindinį ir inžinerinį brėžinius. Jei nebuvo rengtas, pasižiūrėkite pagal sklypo vietovę galiojančius bendruosius, specialiuosius planus. Jų ieškoti reikėtų internetiniame savivaldybės puslapyje, kuriai priklauso jūsų sklypas.
  •  

    Jei pagrindinė žemės naudojimo paskirtis – žemės ūkio

    Pirmiausia reikia būti ar tapti ūkininku. Tai padaroma įsiregistruojant Ūkininkų registre, po to reikia kreiptis į teritorinį žemėtvarkos skyrių ir prašyti parengti kaimo plėtros žemėtvarkos projektą, kuriame būtų nustatytos ūkininko sodybos ribos. Nerengiant detaliųjų planų žemės ūkio paskirties žemėje ūkininkas gali statyti vieną ūkininko sodybą.

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/kokios-yra-ukininko-sodybos-statybos-salygos-165

    Jei parengtas detalus planas netinka, galimas jo keitimas ar koregavimas

    •  Norite pakeisti pagrindinę tikslinę žemės naudojimo paskirtį;
    •  Pageidaujate pakeisti gretimų žemės sklypų ribas ir plotus;
    •  Ketinate sklypą padalinti į kelias dalis, atidalyti iš bendros dalinės nuosavybės ar sujungti su gretimu;
    •  Norite keisti detalų planą, koreguoti detalųjį planą, pakeisti detaliojo plano sprendinius (užstatymo zoną, aukšingumą ir kt.).

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/paslaugos-94/rengiame-teritoriju-planavimo-dokumentus-104

    Sklypo gruntas

    Perkant sklypą svabu įverinti, ar sklype neauga pelkiniai augalai, ar nėra šlapia, ar aplinkinių sklypų atžvilgiu nėra žemiausia sklypo vieta. Labai svarbu išsiaiškinti, koks yra gruntas: pasiklausiti aplinkinių kaimynų (jei yra), numatomoje namo vietoje su kastuvu iškasti 1,2 m duobę ir jei gruntas kelia įtarimų, o rimtai galvojate pirkti sklypą, verta pasidaryti geologinį tyrimą, kuris preliminariai kainuoja apie 290 Є. Nuo to priklauso, kokie pamatai bus projektuojami.

    Jei gruntas prastas, t.y. nėra “kieto pagrindo", pamatai kainuos dvigubai brangiau (gali būti ir brangiau), nei įprasti pamatai. Tokio pobūdžio informaciją būtų geriau žinoti prieš nusiperkant sklypą, nei netikėtai sužinoti pradedant statybas.

    Inžineriniai tinklai

    Inžineriniai tinklai yra vienas esminių dalykų, nustatančių sklypo vertę. Ar yra pažymėti esami tinklai reiktų žiūrėti topografinėje nuotraukoje. Ji turėtų būti daryta ne seniau, nei prieš metus. Joje atkreipkite dėmesį, ar yra tinklų atvadai (kanalizacijos šulinukas, elektros įvadinė dėžutė) įvesti į jūsų sklypą.

    Jei vandentiekis parodytas gatvėje ar kažkur netoliese reiktų pasidomėti kam priklauso tas tinklas, ir ar bus galima prie jo prisijungti. Pagrindinis dalykas yra, ar tinklai topografinėje nuotraukoje, pažymėti kaip esami ar detaliajame plane ar kitokiame projekte kaip projektuojami ar planuojami tinklai. Jei inžineriniai tinklai projekte planuojami ar projektuojami, reiktų pasidomėti, kada planuojamas realus inžinerinių tinklų atvedimas ir, kas jį finansuoja (nes, tai gali būti ir po 20 ar daugiau metų, jei nenumatoma miesto, miestelio plėtra į tą pusę, kur yra jūsų sklypas).

    Jeigu perkate sklypą be inžinerinių tinklų - ši dalis jums mažiau aktuali, tik verta pasidomėti, kokios perspektyvos laukia pasirinktos vietovės. Tada visą dėmesį sutelkti į elektros įvadą į sklypą. Jei jo nėra prie sklypo ribos, pasidomėkite, kur arčiausiai yra transformatorinė. Jeigu jos nėra - domėkites elektros įvedimo projektu, terminais. Geriausia tai daryti elektrą tiekiančioje įmonėje. Jeigu elektros nėra, pagalvokite, kaip gaminsite elektrą statybos metu, ar įmanoma statybos laikotarpiui laikinai pasijungti elektrą. Jeigu vandentiekio ir kanalizacijos tinklai tik planuojami, tada reiktų naudotis vietiniais inžineriniais tinklais - šachtiniu šuliniu ar giluminiu gręžiniu,nsertifikuota nuotekų kaupimo talpa, ir, jei yra galimybė suprojektuoti vietinius valymo įrengimus (tai padaryti paprasčiau kai šalia sklypo yra upelis, melioracijos griovys, sklypas didesnis nei 15 arų, kai tai numatyta detaliajame plane). Dujotekis rečiausiai pasitaikantis inžinerinis tinklas. Dujų tiekimo įmonėje pasidomėkite. kur yra artimiausia dujų atšaka (jei pardavėjas sako,kad dujos šalia) ir, kiek kainuos įvadas į jūsų namą.

    DRENAŽINIAI vamzdžiai labai dažnai pasitaiko rajoniniuose sklypuose. Tą matysite tik topo nuotraukoje, o jei jos nėra, informacijos galite gauti melioracijos skyriuje arba savivaldybėje pagal jūsų sklypo buvimo vietą. Jeigu drenažas yra - reikia atkreipti dėmesį: koks diametras ir ar jis neina per numatomos statybos vietą. 125 mm ir didesnio diametro drenažą paprastai draudžiama naikinti, o apvedimai brangiai kainuoja, bet jie būtini. Patikslintos drenažo linijos apsaugos zona - 5 m, projektinės -15 m.

    Apsaugos zonoje statyti negalima, bet galima patikslinti, o patikslinus drenažo vietą nežinia į kurią pusę ji pasistums.

    Jei visus punktus įvertinote ir ruošiatės pirkti sklypą prieš pasirašydami pirkimo sutartį įvertinkite ar viskas, kas yra žadama pardavėjo yra įtraukta į sutartį. Taip pat darbų atlikimo terminai ir atsakomybė.

    Kaip išsirinkti namo projektą?

    Sklypo orientacija pagal pasaulio kryptis

    Optimaliausia, kai įmanoma namo garažą ar automobilio stoginę suprojektuoti iš šiaurinės pusės, o, pavyzdžiui, miegamuosius iš rytinės ar vakarinės pusės, svetainę iš pietinės ar vakarinės pusės ir t.t. Tada į visas gyvenamąsias patalpas saulė pro langus pateks skirtingu laiku. Tačiau tai projektuojama individualiai pagal sklypo padėtį bei užsakovo pageidavimus.

    Plačiau: Ar pasirinktas namo projektas tinka Jūsų sklypui pasaulio šalių atžvilgiu?
    https://www.namuprojektas.lt/private/uploads/images/projektavimo_eiga/NPS_SHOP_PASAULIO_SALIU_SCHEMA.jpg

    Ar pasirinktas namo projektas telpa Jūsų sklype, ar išlaikomi norminiai atstumai?

    Linkas paveiksliukas su atstumais

     

    Projektuojamas statinys statybos sklype turi būti pozicionuojamas taip, kad nebūtų pažeisti gretimų sklypų savininkų ar naudotojų pagrįsti interesai. Privaloma atsižvelgti į sklypo matmenis, užstatymo ribą, minimalius leistinus atstumus, pateikiamus žemiau, nustatytus statybos techniniais reglamentais bei kitais norminiais teisės aktais.

    Planuojate savo namo statybą, tačiau turite dvejonių?

    Siūlome įsigyti patikusio kartotinio projekto skaitmeninį maketą – 3D modelį, kuriame jūs galėsite: matuoti, sukinėjant apžiūrėti namą iš visų pusių, apžiūrėti namo vidų, planuose ar fasaduose žymėtis norimus projekto pakeitimus ir t. t., taip galėsite galutinai apsispręsti ir priimti sprendimą – kad Jūsų pasirinktas namo projektas visiškai atitinka visos šeimos poreikius ir lūkesčius.

    Video (3D modelis: DWF + PDF)

    PASIRINKTO PROJEKTO 3D MODELIO TURINYS Kaina: € 219

    Pastaba: kreipiantis į mus vėliau ir užsakant projekto architektūrinę – konstrukcinę dalį 3D modelio kaina išskaičiuojama (t. y.: 1850eur – 219 eur = 1631 eur)

    Namo statybos orientacinė kaina

    Patikusio projekto įsigijimas

    Kai tvirtai apsisprendžiate, kad pasirinktas projektas Jums patinka – galite įsigyti kartotinio projekto architektūrinę – konstrukcinę dalį, kurioje pateikiami: aukštų, pamatų, perdangos, denginių, gegnių, stogo ir kt. planai, pjūviai, detalės, mazgai, medžiagų kiekių žiniaraščiai ir t. t. Atlikę jūsų norimus projekte pakeitimus ir įvertinę ar pasirinktas namo projektas telpa į jūsų sklypą ir tinka pagal pasaulio šalis pateiksime komercinį namo statybos pasiūlymą.

    Video (architektūrinės – konstrukcinės bylos sudėtis)

    PASIRINKTO PROJEKTO ARCHITEKTŪRINĖS - KONSTRUKCINĖS DALIES TURINYS 1850+PVM Energinio efektyvumo vertinimas 250 € + PVM

    Jei norite koreaguoti namo projektą

    Užpildykite techninę užduotį, kurioje nurodysite norimus kartotinio projekto pakeitimus ar įsigykite patikusio kartotinio projekto skaitmeninį maketą – 3D modelį ir jame nurodykite visus norimus pakeitimus.

    Parsisiųsti - Techninė užduotis (kartotinam projektui)

    Nerandate namo projekto? Užsisakykite individualaus dizaino projektą
    Užpildykite techninę užduotį, kurioje nurodysite norimus namo kriterijus ir pageidavimus individualaus dizaino projektui.

    Parsisiųsti - Techninė užduotis (individualus projektas)

    Gavę reikiamą informaciją – pateiksime projektavimo paslaugų pasiūlymą. Visi mūsų namų projektai yra apdrausti civiliniu projektuotojo draudimu.

    Namo projektas su statybos leidimu kaina

    Kartotinis namo projektas 1850 + pvm

    Energinio naudingumo projektavimas (A klasė): 250 eur + pvm (standartinėmis kartotinio projekto medžiagomis).

    Techninio darbo projekto parengimas ir suderinimas iki statybos leidimo: 1400 eur +pvm (su sklypo vietiniais nuotėkų ir vandentiekio tinklais ir elektros įvadu).

    Jungiantis prie vietos centralizuotų tinklų reikalinga VN dalis: 350 eur + pvm.
    Norint įsirengti artezinį gręžinį būtinas jo projektas: 350 eur + pvm.

    Priklausomai, nuo sklypo specifikos galimos papildomos išlaidos, jei nėra privesta elektra, nėra suformuotos įvažos ir pan.
    Viso 1850+250+1400=3500+pvm

    Plačiau: https://www.namuprojektas.lt/lt/projektavimo-eiga-ir-dokumentai-317

    Sąmatų sudarymas

    Jeigu jau turite namo projektą ir nesvarbu ar jį padarėme mes, ar ne, bet ieškote, kas atliks statybos darbus Vilniuje, Šiauliuose ar Vilniaus, Šiaulių rajone – kreipkitės į mus! Pagal pateiktą projektą mes sudarysime išsamią darbų ir medžiagų sąmatą. Mūsų sudaromoje sąmatoje atsispindės realios medžiagų kainos be jokio papildomo antkainio. Konsultuojame sprendžiant visus su sąmata iškilusius klausimus. Skaičiavimai atliekami kompiuterine programa Pro Sama5G.

    Statybos eiga

    Pasiruošimas statybai, ką reikia žinoti?

    Naujų statinių statybos statybviečių ruošimo darbai yra:

    - teritorijos valymas (esamų statinių griovimas, komunikacijų perkėlimas, medžių ir krūmų pjovimas bei kelmų rovimas, dirvožemio nukasimas);

    - teritorijos aptvėrimas (jei reikia);

    - apsauga nuo paviršinio ir gruntinio vandens;

    - geodezijos darbai statybvietėje;

    - laikinųjų ir nuolatinių kelių tiesimas, buitinių patalpų ir kitų laikinųjų pastatų statyba, laikinųjų inžinerinių tinklų tiesimas;

    - gamtosaugos darbai.

    • pasiruošimas statybai

    Pamatai

    Mūras

    Stogas

    Apšiltinimas Langai, lauko durys, garažo vartai

    Fasadai

    tinklų įvedimas į statinį

    Lauko aplinkos darbai 

    Namų pridavimas, statybos užbaigimas

    Mobili www.namustatybos.lt versija